De ochtenddampen tussen de bomen in de vallei.
Feeëriek .

Ter ere van de lancering van ‘Verlangen en nog meer zondagverhalen’, deze zondag een beeld- en luisterverhaal. De BOEKTRAILER vind je op mijn homepage met daarin ‘ontwaken’, voorgelezen door Nel Goudriaan.

Schandalig verlangen
Bij de lancering hoort ook een winactie. Onder de vroegbestellers verloot ik namens de uitgever een exemplaar van mijn eerste bundel: ‘Schandalig en andere zondagverhalen.’ Hoe leuk is dat! Heb je het boek nog niet besteld en wil je toch kans maken? Bestel dan hier vandaag vóór 24:00 uur jouw exemplaar van ‘Verlangen’. De loting is morgen, tweede paasdag. Om 16:00 zal ik live op Facebook het glas met jullie heffen op ‘Verlangen’ en trek ik het winnende lot.

Verlangen – de schrijfwedstrijd
Om het feest compleet te maken, komt er ook een schrijfwedstrijd met het thema ‘Verlangen’. De details maak ik morgen bekend, tijdens de livetoast op Facebook.

Verlangen Onder Ogen
Zaterdag 3 april begon de voorpret van de lancering op TV. Op Schie TV was ik te gast in Onder Ogen. Heb je het gemist? Via deze link kijk je het terug.
Vorige week sprak ik ook over mijn nieuwe bundel in het programma ‘Aan de Schie’ op Schie FM.

Fijn als je wilt liken en/of delen.

2 reacties

  1. Ben op 4 april 2021 om 09:30

    Prachtige trailer en zo mooi verklankt door Nel Goudriaan. Blij dat ik de bundel al heb besteld. Dat wordt weer een heerlijk weerzien met al die personages en situaties …….

    • Marceline de Waard op 4 april 2021 om 09:49

      Dank je wel, Ben :-). Ik zal de bundel met plezier voor jou signeren.

Laat een reactie achter