Ruim drie jaar plaats ik nu iedere zondag een kort verhaal op mijn site. Het is een mooi podium geworden dat ik deze zomer graag deel met andere schrijvers. Ik doe dit door middel van een schrijfwedstrijd met als thema ‘Het gebeurde op een zondag’.

De prijs is een publicatie op mijn website. In de maanden juni, juli en augustus plaats ik iedere zondagochtend één van de beste/leukste/aansprekendste verhalen op mijn website als het zondagverhaal van die week. Bij de publicatie geef ik aan waarom ik dit verhaal koos en neem ik een korte biografie op van de betreffende schrijver. In september verloot ik onder de dertien geplaatste schrijvers een exemplaar van mijn bundel Schandalig en andere zondagverhalen.

Doe je mee?
Je kan je verhaal met als thema ‘het gebeurde op een zondag’ vanaf nu t/m 29 mei 2020 inzenden naar: zondagverhaal@gmail.com
Verhaallengte: minimaal 300, maximaal 800 woorden (exclusief titel).
Biografie: bij je verhaal doe je een korte schrijversbio (ca. 150 woorden), eventueel met een verwijzing naar je eigen site.

De jury bestaat uit mijzelf, mijn oordeel en mijn mening. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Ik kijk uit naar jouw inzending.
Marceline

1 reactie

  1. […] en andere zondagverhalen’? Bezoek dan haar website. Daar lees je ook hoe je mee kan doen aan de schrijfwedstrijd. En lees mijn recensie over […]

Laat een reactie achter