LEZERSWINACTIE EILANDERS

Deze zomer lees je op mijn site dertien zondagen lang de verhalen van de winnaars van mijn schrijfwedstrijd ‘Eilanders’. Omdat het dit jaar vijf jaar geleden is dat ik voor het eerst een zondagverhaal plaatste, verschijnt er dit jaar een bijzondere bundel met daarin ondermeer deze dertien winnende verhalen. Als lezer kun je ook een plekje in deze Eilandersbundel krijgen en kans maken op een gratis exemplaar.

Wat moet je doen om te winnen?
Nadat eind augustus de wedstrijd is afgelopen, stuur je mij een mail waarin je aangeeft wat jouw favoriete verhaal is en waarom. De mooiste beoordelingen of quotes worden in de bundel geplaatst bij het betreffende verhaal. De schrijver van de beoordeling/quote die ik het allermooist vind, wint de bundel ‘Eilanders’.

Doe je mee?
Na de plaatsing van het laatste verhaal op 28 augustus kun je je beoordeling sturen naar: zondagverhaal@gmail.com. Deze inzendtermijn eindigt op 11 september. Zondagochtend 18 september maak ik de winnende lezers bekend.

Over Eilanders
Het thema:
‘Eilanders’ is ontleend aan de setting van mijn laatste verhalen. Mijn nieuwste boek ‘Terugkeer’ speelt op het fictieve Schotse eiland ‘Hebridensmaragd’, het zondagse minifeuilleton ‘De nieuwe huishoudster’ speelde op het bedachte Kanaaleiland ‘Coleoptere’.

Het boek:
Naast de dertien winnende verhalen komt hierin ook het minifeuilleton ‘De nieuwe huishoudster’ met als bonus een paar afleveringen die ik exclusief voor ‘Eilanders’ schrijf.

***
Wil je zeker weten dat je geen wedstrijdverhaal mist? Geef dan je emailadres door via het formulier op mijn homepage en ontvang iedere zondagochtend de link naar het nieuwste verhaal.

Fijn als je wilt liken en/of delen.

2 reacties

  1. Conny Hoogendoorn op 4 juni 2022 om 09:39

    Natuurlijk even gedeeld! 😘

    • Marceline de Waard op 4 juni 2022 om 10:56

      Dank je wel!

Laat een reactie achter