ECHTE LIEFDE

Hij is bijna veertig en heeft nog nooit een meisje gehad. Maar vandaag gaat het dankzij zijn uitgebreide zoektocht op internet gebeuren. ’s Ochtends heeft hij zich fris gewassen en geschoren met een speciaal voor de gelegenheid aangeschafte geurlijn. Gekleed in zijn beste broek en nieuwe hemd zit hij klaar als de pakketbezorger aanbelt. Een blos kleurt zijn wangen als hij de witte doos in ontvangst neemt. Zorgvuldig snijdt hij de doos open en haalt de inhoud eruit. Hij pakt de voetpomp waarmee zijn ouders vroeger de luchtbedden oppompten als ze gingen kamperen.
Zweetdruppels liggen op zijn voorhoofd als hij het eindresultaat oppakt. Stralend kijkt hij in de grote blauwe ogen. Haar mondje is een perfecte O. Hij slaat zij armen om haar heen.

Na de eerste zoen trekt hij haar het roze jurkje aan dat hij eerder voor haar kocht. Tot zijn vreugde ziet hij dat het prachtig kleurt bij haar blonde krullen, precies zoals hij het had bedacht.
Hij zet haar aan de eettafel en gaat neuriënd aan de slag in de keuken om zijn lievelingsmaal te maken, andijviestamppot met een gehaktbal.
Na het eten, zet hij de schuifelmuziek van vroeger op. Eindelijk slijpt ook hij op de klanken van Marvin Gaye en Lionel Richie.
Boven kleedt hij haar uit en slaat de lakens terug. Hun kleren hangt hij netjes op hangertjes voordat hij naast haar gaat liggen. Hij zoent haar gezicht en duwt zijn tong tussen haar perfect ronde lippen. Zijn handen glijden over haar rondingen waarna hij haar de zijne maakt.

Vanaf dan ziet hij elke avond als hij thuiskomt haar blonde krullen voor het raam, altijd veert zijn hart op. Na het avondeten kijken ze samen tv, maar op zaterdagavond slijpen ze op Marvin Gaye en Lionel Richie waarna hij met haar vrijt.
Op een ochtend ligt ze plat naast hem. Druppels vallen op haar lege gezicht, voor het eerst in zijn leven meldt hij zich ziek.

Uit: Schandalig en andere zondagverhalen

—-
Mijn nieuwste roman ‘Nevels’ is nog steeds te koop als paperback en e-book. Een gesigneerd exemplaar bestel je via een e-mail naar zondagverhaal@gmail.com
Benieuwd wat andere van ‘Nevels’ vinden? Neem daarvoor een kijkje op mijn recensiepagina.

Fijn als je wilt liken en/of delen.

2 reacties

  1. Ben op 10 maart 2024 om 09:17

    Ach, wat een treurig einde, hij was zo gelukkig…

    • Marceline de Waard op 10 maart 2024 om 15:39

      Het leven is niet altijd eerlijk, Ben. Dankjewel voor je reactie.

Laat een reactie achter